Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Handbook of Fruit Science and Technology

- Production, Composition, Storage, and Processing

Über Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780824796433
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 628
  • Veröffentlicht:
  • 18. August 1995
  • Abmessungen:
  • 178x254x33 mm.
  • Gewicht:
  • 1315 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Kund*innenbewertungen von Handbook of Fruit Science and Technology



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Handbook of Fruit Science and Technology ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.