Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Über Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

This book describes the history, culture, production, microbiology, biochemistry, nutritional value, and roles of the diet of indigenous alkaline-fermented foods. The rise in pH during the production of these foods results in an environment that makes the substrate unsatisfactory for the growth of undesirable microorganisms and determines what microorganisms can survive, multiply, and carry out the fermentation. This book emphasizes the processes in the fermentations and the factors that influence the development of the characteristic microbiota and the biochemical and organoleptic changes induced by them.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781466565296
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 629
  • Veröffentlicht:
  • 23. Juli 2014
  • Abmessungen:
  • 242x165x35 mm.
  • Gewicht:
  • 1080 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

This book describes the history, culture, production, microbiology, biochemistry, nutritional value, and roles of the diet of indigenous alkaline-fermented foods. The rise in pH during the production of these foods results in an environment that makes the substrate unsatisfactory for the growth of undesirable microorganisms and determines what microorganisms can survive, multiply, and carry out the fermentation. This book emphasizes the processes in the fermentations and the factors that influence the development of the characteristic microbiota and the biochemical and organoleptic changes induced by them.

Kund*innenbewertungen von Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.