Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Handbook of Organic Food Processing and Production

von S. Wright
Über Handbook of Organic Food Processing and Production

The increasing interest in organic foods has created a need for this book, the first practical manual to cover the processing of organic food and drink. An initial introduction to organic food is followed by a review of organic legislation (chapter 2) and the organic certification process (chapter 3).

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781461358770
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 207
  • Veröffentlicht:
  • 23. Oktober 2012
  • Ausgabe:
  • 11994
  • Abmessungen:
  • 155x235x12 mm.
  • Gewicht:
  • 355 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Handbook of Organic Food Processing and Production

The increasing interest in organic foods has created a need for this book, the first practical manual to cover the processing of organic food and drink. An initial introduction to organic food is followed by a review of organic legislation (chapter 2) and the organic certification process (chapter 3).

Kund*innenbewertungen von Handbook of Organic Food Processing and Production



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Handbook of Organic Food Processing and Production ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.