Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

Über Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

This book, first published in 1987, gives valuable insights into the characteristics of employment in the hotel and catering industry and useful guidance on personal techniques. It deals with fundamental issues, such as personnel policy, as well as with practical techniques.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138289970
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 286
  • Veröffentlicht:
  • 20. November 2018
  • Abmessungen:
  • 233x156x22 mm.
  • Gewicht:
  • 440 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

This book, first published in 1987, gives valuable insights into the characteristics of employment in the hotel and catering industry and useful guidance on personal techniques. It deals with fundamental issues, such as personnel policy, as well as with practical techniques.

Kund*innenbewertungen von Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.