Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Innovation in Food Engineering

- New Techniques and Products

Über Innovation in Food Engineering

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques section begins with a review of the fundamentals of the new or modified technique, its advantages, and results.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781420086065
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 747
  • Veröffentlicht:
  • 12. November 2009
  • Abmessungen:
  • 239x191x41 mm.
  • Gewicht:
  • 1172 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Innovation in Food Engineering

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques section begins with a review of the fundamentals of the new or modified technique, its advantages, and results.

Kund*innenbewertungen von Innovation in Food Engineering



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Innovation in Food Engineering ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.