Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Managing People in Commercial Kitchens

- A Contemporary Approach

Über Managing People in Commercial Kitchens

This book uses original research to argue that senior managers (Head Chefs) should differentiate their people management practices in kitchen brigades from those used in the hospitality industry more generally (induction, socialisation and performance evaluation) due to the group¿s strong occupational identity and culture.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367749101
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 186
  • Veröffentlicht:
  • 18. Januar 2022
  • Abmessungen:
  • 223x143x17 mm.
  • Gewicht:
  • 354 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Managing People in Commercial Kitchens

This book uses original research to argue that senior managers (Head Chefs) should differentiate their people management practices in kitchen brigades from those used in the hospitality industry more generally (induction, socialisation and performance evaluation) due to the group¿s strong occupational identity and culture.

Kund*innenbewertungen von Managing People in Commercial Kitchens



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Managing People in Commercial Kitchens ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.