Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Meat Quality

- Genetic and Environmental Factors

Über Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. It discusses specific aspects of meat quality for beef, pork, and sheep. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality. It also discusses the latest meat production systems designed to ensure high-quality meat and the role of transgenic animal technology in meat quality.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781482220315
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 472
  • Veröffentlicht:
  • 19. Oktober 2015
  • Abmessungen:
  • 241x196x31 mm.
  • Gewicht:
  • 820 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. It discusses specific aspects of meat quality for beef, pork, and sheep. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality. It also discusses the latest meat production systems designed to ensure high-quality meat and the role of transgenic animal technology in meat quality.

Kund*innenbewertungen von Meat Quality



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Meat Quality ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.