Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Medicinal Plants and Foods

Über Medicinal Plants and Foods

Medicinal plants or medicinal herbs have been identified and used since ancient times to improve the sensory characteristics of food. The main compounds found in plants correspond to four major biochemical classes: Polyphenols, terpenes, glycosides and alkaloids. Plants synthesize these compounds for a variety of purposes, including protection of the plant against fungi and bacteria, defense against insects and attraction of pollinators and dispersal agents to favor the dispersion of seeds and pollens.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783039433988
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 164
  • Veröffentlicht:
  • 20. November 2020
  • Abmessungen:
  • 170x244x14 mm.
  • Gewicht:
  • 558 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025

Beschreibung von Medicinal Plants and Foods

Medicinal plants or medicinal herbs have been identified and used since ancient times to improve the sensory characteristics of food. The main compounds found in plants correspond to four major biochemical classes: Polyphenols, terpenes, glycosides and alkaloids. Plants synthesize these compounds for a variety of purposes, including protection of the plant against fungi and bacteria, defense against insects and attraction of pollinators and dispersal agents to favor the dispersion of seeds and pollens.

Kund*innenbewertungen von Medicinal Plants and Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Medicinal Plants and Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.