Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Microbial Control and Food Preservation

- Theory and Practice

Über Microbial Control and Food Preservation

This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781493985197
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 430
  • Veröffentlicht:
  • 4. Juni 2019
  • Ausgabe:
  • 12017
  • Abmessungen:
  • 234x156x29 mm.
  • Gewicht:
  • 744 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Microbial Control and Food Preservation

This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.

Kund*innenbewertungen von Microbial Control and Food Preservation



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Microbial Control and Food Preservation ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.