Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Native Crops in Latin America

- Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects

Über Native Crops in Latin America

Recently, there has been notable growth in interest in ancient Latin American crops, such as chia, amaranth, quinoa, and Andean lupin. This book reports research related to the use of these crops as sources of bioactive compounds (proteins, hydrolysates, peptides, antioxidants, pre- and probiotics) and as ingredients in functional foods.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367531409
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 382
  • Veröffentlicht:
  • 12. April 2022
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 784 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025

Beschreibung von Native Crops in Latin America

Recently, there has been notable growth in interest in ancient Latin American crops, such as chia, amaranth, quinoa, and Andean lupin. This book reports research related to the use of these crops as sources of bioactive compounds (proteins, hydrolysates, peptides, antioxidants, pre- and probiotics) and as ingredients in functional foods.

Kund*innenbewertungen von Native Crops in Latin America



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Native Crops in Latin America ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.