Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Non-thermal Food Engineering Operations

Über Non-thermal Food Engineering Operations

A number of food engineering operations, in which heat is not used as a preserving factor, have been employed and are applied for preparation (cleaning, sorting, etc.), conversion (milling, agglomeration, etc.) or preservation (irradiation, high pressure processing, pulsed electric fields, etc.) purposes in the food industry.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781461420378
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 362
  • Veröffentlicht:
  • 25. Februar 2012
  • Ausgabe:
  • 2012
  • Abmessungen:
  • 234x156x22 mm.
  • Gewicht:
  • 728 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Non-thermal Food Engineering Operations

A number of food engineering operations, in which heat is not used as a preserving factor, have been employed and are applied for preparation (cleaning, sorting, etc.), conversion (milling, agglomeration, etc.) or preservation (irradiation, high pressure processing, pulsed electric fields, etc.) purposes in the food industry.

Kund*innenbewertungen von Non-thermal Food Engineering Operations



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Non-thermal Food Engineering Operations ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.