Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

Über Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

This book is developed from the Symposium "Plant Cell and Tissue Culture for Food Ingredient Production" which was held on April 13-17, 1997 at the American Chemical So ciety National Meeting in San Francisco, CA.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780306461002
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 290
  • Veröffentlicht:
  • 30. April 1999
  • Ausgabe:
  • 1999
  • Abmessungen:
  • 164x243x23 mm.
  • Gewicht:
  • 568 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

This book is developed from the Symposium "Plant Cell and Tissue Culture for Food Ingredient Production" which was held on April 13-17, 1997 at the American Chemical So ciety National Meeting in San Francisco, CA.

Kund*innenbewertungen von Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.