Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Pork

- Meat Quality and Processed Meat Products

Über Pork

From widely consumed to traditional/regional pork meat products, this book covers the processing details, quality characteristics, function of ingredients, scientific advances, and health aspects of a variety of elaborated pork products. It covers such pork products as fresh meat, fermented sausages, dry-cured products, blood sausages and cooked.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367341237
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 458
  • Veröffentlicht:
  • 3. September 2021
  • Abmessungen:
  • 241x163x31 mm.
  • Gewicht:
  • 946 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Pork

From widely consumed to traditional/regional pork meat products, this book covers the processing details, quality characteristics, function of ingredients, scientific advances, and health aspects of a variety of elaborated pork products. It covers such pork products as fresh meat, fermented sausages, dry-cured products, blood sausages and cooked.

Kund*innenbewertungen von Pork



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.