Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Proteomics for Food Authentication

Über Proteomics for Food Authentication

Lately proteomics is being applied to different areas within food technology. Since proteins can be used as markers for many properties of a food, even indicating the processes used, they can provide evidence of the food's labeling claim. This book is an overview of the applications, drawbacks, and advantages, of proteomics for food authentication.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367205058
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 250
  • Veröffentlicht:
  • 26. Mai 2020
  • Abmessungen:
  • 178x254x0 mm.
  • Gewicht:
  • 648 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Proteomics for Food Authentication

Lately proteomics is being applied to different areas within food technology. Since proteins can be used as markers for many properties of a food, even indicating the processes used, they can provide evidence of the food's labeling claim. This book is an overview of the applications, drawbacks, and advantages, of proteomics for food authentication.

Kund*innenbewertungen von Proteomics for Food Authentication



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Proteomics for Food Authentication ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.