Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Proteomics in Foods

- Principles and Applications

Über Proteomics in Foods

Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. Furthermore, consumers are now extremely susceptible to food safety issues, and proteomics can provide reassurance with different safety aspects, such as food authenticity, detection of animal species in the food, and identification of food allergens.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781489996312
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 590
  • Veröffentlicht:
  • 28. Januar 2015
  • Ausgabe:
  • 2013
  • Abmessungen:
  • 234x154x38 mm.
  • Gewicht:
  • 912 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Proteomics in Foods

Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. Furthermore, consumers are now extremely susceptible to food safety issues, and proteomics can provide reassurance with different safety aspects, such as food authenticity, detection of animal species in the food, and identification of food allergens.

Kund*innenbewertungen von Proteomics in Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Proteomics in Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.