Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Qualities of Food

Über Qualities of Food

How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780719068553
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 224
  • Veröffentlicht:
  • 31. August 2013
  • Abmessungen:
  • 162x233x14 mm.
  • Gewicht:
  • 378 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Qualities of Food

How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .

Kund*innenbewertungen von Qualities of Food



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Qualities of Food ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.