Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

Über Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783030146504
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 54
  • Veröffentlicht:
  • 17. April 2019
  • Ausgabe:
  • 12019
  • Abmessungen:
  • 155x235x0 mm.
  • Gewicht:
  • 114 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Kund*innenbewertungen von Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.