Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Regulating and Managing Food Safety in the EU

- A Legal-Economic Perspective

Über Regulating and Managing Food Safety in the EU

This book analyses EU food law from a regulatory, economic and managerial perspective. The book's generic theorising and measurement of regulatory effects is supplemented by detailed analysis of key topics in food markets, such as health claims, enforcement strategies, and induced risk management at the level of the organizations producing food.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783030083564
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 380
  • Veröffentlicht:
  • 14. Dezember 2018
  • Ausgabe:
  • 12018
  • Gewicht:
  • 593 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Regulating and Managing Food Safety in the EU

This book analyses EU food law from a regulatory, economic and managerial perspective. The book's generic theorising and measurement of regulatory effects is supplemented by detailed analysis of key topics in food markets, such as health claims, enforcement strategies, and induced risk management at the level of the organizations producing food.

Kund*innenbewertungen von Regulating and Managing Food Safety in the EU



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Regulating and Managing Food Safety in the EU ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.