Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions

Über Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions

Provides a detailed overview that describes the key properties and explains how to measure them using modern techniques. Written by an expert in flows and flow properties, this manual focuses on the application of rheological (flow) measurements to cosmetic and food emulsions and the correlation of these results with findings from other tests.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783540255536
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 180
  • Veröffentlicht:
  • 24. August 2005
  • Ausgabe:
  • 2006
  • Abmessungen:
  • 155x235x15 mm.
  • Gewicht:
  • 471 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions

Provides a detailed overview that describes the key properties and explains how to measure them using modern techniques. Written by an expert in flows and flow properties, this manual focuses on the application of rheological (flow) measurements to cosmetic and food emulsions and the correlation of these results with findings from other tests.

Kund*innenbewertungen von Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.