Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Savage Barbecue

- Race, Culture, and the Invention of America's First Food

Über Savage Barbecue

Argues that barbecue is an invented tradition, much like Thanksgiving - one long associated with frontier mythologies of ruggedness and relaxation. This book shows how the perception of barbecue evolved from Spanish colonists' first fateful encounter with natives roasting iguanas and fish over fires on the beaches of Cuba.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780820331096
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 224
  • Veröffentlicht:
  • 15. August 2008
  • Abmessungen:
  • 152x229x15 mm.
  • Gewicht:
  • 336 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Savage Barbecue

Argues that barbecue is an invented tradition, much like Thanksgiving - one long associated with frontier mythologies of ruggedness and relaxation. This book shows how the perception of barbecue evolved from Spanish colonists' first fateful encounter with natives roasting iguanas and fish over fires on the beaches of Cuba.

Kund*innenbewertungen von Savage Barbecue



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.