Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

Über Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786766205
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 344
  • Veröffentlicht:
  • 14. September 2021
  • Abmessungen:
  • 235x158x25 mm.
  • Gewicht:
  • 644 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.

Kund*innenbewertungen von Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.