Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Spectroscopic Methods in Food Analysis

Über Spectroscopic Methods in Food Analysis

Given the complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation are time demanding, expensive and involve a lot of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster and reliable methods for analyzing food quality attributes.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781498754613
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 664
  • Veröffentlicht:
  • 21. Dezember 2017
  • Abmessungen:
  • 178x254x0 mm.
  • Gewicht:
  • 1292 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Spectroscopic Methods in Food Analysis

Given the complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation are time demanding, expensive and involve a lot of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster and reliable methods for analyzing food quality attributes.

Kund*innenbewertungen von Spectroscopic Methods in Food Analysis



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Spectroscopic Methods in Food Analysis ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.