Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Strategic International Restaurant Development

- From Concept to Production

Über Strategic International Restaurant Development

"This book provide an historical overview of the food service industry and how it has evolved over the centuries. It discusses the food and beverage management philosophy and introduces the concept of food and beverage service entrepreneurship, restaurant viability, and critical success factors involved in a foodservice business venture"--

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781799865995
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 528
  • Veröffentlicht:
  • 5. April 2021
  • Abmessungen:
  • 279x216x27 mm.
  Versandkostenfrei
  Unmittelbar per E-Mail

Beschreibung von Strategic International Restaurant Development

"This book provide an historical overview of the food service industry and how it has evolved over the centuries. It discusses the food and beverage management philosophy and introduces the concept of food and beverage service entrepreneurship, restaurant viability, and critical success factors involved in a foodservice business venture"--

Kund*innenbewertungen von Strategic International Restaurant Development



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.