Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Strategic Questions in Food and Beverage Management

von Roy Wood
Über Strategic Questions in Food and Beverage Management

This second edition has been updated to include: Five new chapters: culinary creativity; menu analysis; wine and beverage consumption; food supply chains; and the fitness to purpose of higher food and beverage management education. Learning outcomes and discussion questions per chapter. New web and video links interspersed throughout

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138219373
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 158
  • Veröffentlicht:
  • 9. Januar 2018
  • Ausgabe:
  • 2
  • Abmessungen:
  • 232x155x11 mm.
  • Gewicht:
  • 276 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Strategic Questions in Food and Beverage Management

This second edition has been updated to include: Five new chapters: culinary creativity; menu analysis; wine and beverage consumption; food supply chains; and the fitness to purpose of higher food and beverage management education. Learning outcomes and discussion questions per chapter. New web and video links interspersed throughout

Kund*innenbewertungen von Strategic Questions in Food and Beverage Management



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Strategic Questions in Food and Beverage Management ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.