Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and Challenges

Über Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and Challenges

This book presents a comprehensive review of renewable energy-based sustainable drying techniques for developing countries. Sustainable food drying techniques in developing countries: Prospects and Challenges is a singular work in the field of food preservation and affordable drying technology.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783030424787
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 189
  • Veröffentlicht:
  • 9. Mai 2021
  • Ausgabe:
  • 12020
  • Abmessungen:
  • 155x235x0 mm.
  • Gewicht:
  • 454 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and Challenges

This book presents a comprehensive review of renewable energy-based sustainable drying techniques for developing countries. Sustainable food drying techniques in developing countries: Prospects and Challenges is a singular work in the field of food preservation and affordable drying technology.

Kund*innenbewertungen von Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and Challenges



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and Challenges ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.