Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Tea as a Food Ingredient

- Properties, Processing, and Health Aspects

Über Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367685713
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 380
  • Veröffentlicht:
  • 29. Juli 2022
  • Abmessungen:
  • 263x183x28 mm.
  • Gewicht:
  • 904 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Kund*innenbewertungen von Tea as a Food Ingredient



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Tea as a Food Ingredient ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.