Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

- United States - Canada - Europe

Über The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

Originally published in 1913, the cookbook contains recipes contributed by famous chefs from the United States, Canada, and Europe. Recipes include Lobster Mexicaine, Crab Flakes a la Dewey, Frog Legs Michels, Finnan Haddie, Crab Meat in Cream, Terrapin Baltimore, Emincee de Riz de Veau Financier, Crab Meat and Oysters, Planked Crown of Milk Lamb, Tomato Fricassee in a Chafing Dish, Lobster Merry Widow, Venison Steak, and many, many more.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781410103192
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 52
  • Veröffentlicht:
  • 7. August 2003
  • Abmessungen:
  • 153x227x5 mm.
  • Gewicht:
  • 91 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs

Originally published in 1913, the cookbook contains recipes contributed by famous chefs from the United States, Canada, and Europe. Recipes include Lobster Mexicaine, Crab Flakes a la Dewey, Frog Legs Michels, Finnan Haddie, Crab Meat in Cream, Terrapin Baltimore, Emincee de Riz de Veau Financier, Crab Meat and Oysters, Planked Crown of Milk Lamb, Tomato Fricassee in a Chafing Dish, Lobster Merry Widow, Venison Steak, and many, many more.

Kund*innenbewertungen von The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.