Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Food Industries of Europe in the Nineteenth and Twentieth Centuries

Über The Food Industries of Europe in the Nineteenth and Twentieth Centuries

The industrialization of food preservation and processing has been a dramatic development across Europe during modern times. This book sets out its story from the beginning of the nineteenth century when preservation of food from one harvest to another was essential to prevent hunger and even famine.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781409454397
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 284
  • Veröffentlicht:
  • 28. Juni 2013
  • Abmessungen:
  • 233x160x24 mm.
  • Gewicht:
  • 658 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von The Food Industries of Europe in the Nineteenth and Twentieth Centuries

The industrialization of food preservation and processing has been a dramatic development across Europe during modern times. This book sets out its story from the beginning of the nineteenth century when preservation of food from one harvest to another was essential to prevent hunger and even famine.

Kund*innenbewertungen von The Food Industries of Europe in the Nineteenth and Twentieth Centuries



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Food Industries of Europe in the Nineteenth and Twentieth Centuries ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.