Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Future of Beef Production in the European Community

- A Seminar in the EEC Programme of Coordination of Research on Beef Production and Land Use, organised by M. Bonsembiante and P. Susmel. With J.C. Bowman as conference chairman, at Abano Terme, Italy, November 13-17, 1978

Über The Future of Beef Production in the European Community

This publication contains the proceedings of a seminar held in Abano Terme, Italy on November 13 - 17, 1978, under the auspices of the Commission of the European Communities, as part of the EEC programme of co-ordination of research on improvement of beef production.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9789400993310
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 663
  • Veröffentlicht:
  • 26. Januar 2012
  • Ausgabe:
  • 11979
  • Abmessungen:
  • 155x235x33 mm.
  • Gewicht:
  • 1003 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von The Future of Beef Production in the European Community

This publication contains the proceedings of a seminar held in Abano Terme, Italy on November 13 - 17, 1978, under the auspices of the Commission of the European Communities, as part of the EEC programme of co-ordination of research on improvement of beef production.

Kund*innenbewertungen von The Future of Beef Production in the European Community



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Future of Beef Production in the European Community ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.