Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

Über The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

This work introduces readers to German culinary history in the Reformation era from the perspective of social history, and explores food and eating in terms of their economic, social, and religious ramifications. Food production, preparation, and consumption are in the foreground. Recipes and other relevant sources are provided in translation.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781442251274
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 218
  • Veröffentlicht:
  • 30. September 2016
  • Abmessungen:
  • 237x161x21 mm.
  • Gewicht:
  • 482 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

This work introduces readers to German culinary history in the Reformation era from the perspective of social history, and explores food and eating in terms of their economic, social, and religious ramifications. Food production, preparation, and consumption are in the foreground. Recipes and other relevant sources are provided in translation.

Kund*innenbewertungen von The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.