Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Problem of Dark-Cutting in Beef

- A Seminar in the EEC Programme of Coordination of Research on Animal Welfare, organised by D.E. Hood and P.V. Tarrant, and held in Brussels, October 7-8, 1980

von D.E. Hood
Über The Problem of Dark-Cutting in Beef

Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9789401187022
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 504
  • Veröffentlicht:
  • 1. Januar 1981
  • Ausgabe:
  • 11981
  • Abmessungen:
  • 155x235x27 mm.
  • Gewicht:
  • 789 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von The Problem of Dark-Cutting in Beef

Reduction of pre-slaughter stress and improvement in carcass and meat quality is becoming increasingly important in the international meat trade. This results in particular from growing consumer concern about the welfare of meat animals during the pre-slaughter period and from specific meat packaging and marketing requirements.

Kund*innenbewertungen von The Problem of Dark-Cutting in Beef



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Problem of Dark-Cutting in Beef ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.