Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete

Über The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete

An innovative approach to the study of diet among the Minoans on Crete, combining archaeological, demographic and skeletal evidence with biochemical analysis of samples from excavations. In this study, Riley takes a multi-disciplinary approach to the analysis of cereals, olives and fish, the three main staple foods of the ancient diet.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781841711157
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 172
  • Veröffentlicht:
  • 31. Dezember 1999
  • Abmessungen:
  • 210x11x297 mm.
  • Gewicht:
  • 679 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete

An innovative approach to the study of diet among the Minoans on Crete, combining archaeological, demographic and skeletal evidence with biochemical analysis of samples from excavations. In this study, Riley takes a multi-disciplinary approach to the analysis of cereals, olives and fish, the three main staple foods of the ancient diet.

Kund*innenbewertungen von The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Role of the Traditional Mediterranean Diet in the Development of Minoan Crete ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.