Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion

Über Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion

Discusses the effective ways of conducting research geared toward deriving nutritional benefit from vegetables, fruits, and herbs. This book addresses such questions as: how much vegetables and herbs should be consumed; can extracts or components be useful replacements for vegetable consumption; and, does red wine reduce the risk of heart disease.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780849300387
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 360
  • Veröffentlicht:
  • 11. September 2000
  • Abmessungen:
  • 156x234x20 mm.
  • Gewicht:
  • 635 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025

Beschreibung von Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion

Discusses the effective ways of conducting research geared toward deriving nutritional benefit from vegetables, fruits, and herbs. This book addresses such questions as: how much vegetables and herbs should be consumed; can extracts or components be useful replacements for vegetable consumption; and, does red wine reduce the risk of heart disease.

Kund*innenbewertungen von Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Vegetables, Fruits, and Herbs in Health Promotion ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.