Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Worlds of Food

- Place, Power, and Provenance in the Food Chain

Über Worlds of Food

Three leading scholars in the field explain why place and provenance are assuming more importance in the food chain to producers, consumers, and regulators. They examine how these concerns influence debates on the future of food and farming, exploring the implications for three very different regions: California, Tuscany, and Wales.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780199542284
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 256
  • Veröffentlicht:
  • 24. April 2008
  • Abmessungen:
  • 156x234x14 mm.
  • Gewicht:
  • 362 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Worlds of Food

Three leading scholars in the field explain why place and provenance are assuming more importance in the food chain to producers, consumers, and regulators. They examine how these concerns influence debates on the future of food and farming, exploring the implications for three very different regions: California, Tuscany, and Wales.

Kund*innenbewertungen von Worlds of Food



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Worlds of Food ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.