Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

A Kaizen Approach to Food Safety

- Quality Management in the Value Chain from Wheat to Bread

Über A Kaizen Approach to Food Safety

This book provides a Management Science approach to quality management in food production. Lately, it provides step-by-step instructions on how to apply kaizen methodology and Deming's work on quality improvement to make the HACCPs (Hazard Analysis and Critical Control Points) in food safety systems more robust.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783319042497
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 389
  • Veröffentlicht:
  • 28. April 2014
  • Ausgabe:
  • 2014
  • Abmessungen:
  • 240x161x27 mm.
  • Gewicht:
  • 768 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von A Kaizen Approach to Food Safety

This book provides a Management Science approach to quality management in food production. Lately, it provides step-by-step instructions on how to apply kaizen methodology and Deming's work on quality improvement to make the HACCPs (Hazard Analysis and Critical Control Points) in food safety systems more robust.

Kund*innenbewertungen von A Kaizen Approach to Food Safety



Ähnliche Bücher finden
Das Buch A Kaizen Approach to Food Safety ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.