Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

An A to Z of Cooking Vegetable Side Dishes in the Picayune Creole Manner

von Anon.
Über An A to Z of Cooking Vegetable Side Dishes in the Picayune Creole Manner

This fantastic cookbook contains a broad range of recipes for making vegetarian side dishes prepared in the traditional New Orleans style. These interesting and exciting recipes are perfect for vegetarians, and they will also appeal to those simply looking to broaden their culinary repertoire. Contents include: ¿Artichokes¿, ¿French Artichokes Boiled¿, ¿Puree of Jerusalem Artichokes¿, ¿Fried Artichokes¿, ¿Artichoke Sautés¿, ¿Jerusalem Artichokes Boiled¿, ¿Artichokes á la Vinaigrette¿, ¿Stuffed Artichokes¿, ¿Asparagus¿, ¿Boiled Asparagus¿, ¿Asparagus Vinaigrette Sauce¿, ¿Asparagus Tips with Green Peas¿, ¿Beans¿, etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on vegetarianism.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781447408307
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 50
  • Veröffentlicht:
  • 13. Mai 2011
  • Abmessungen:
  • 140x3x216 mm.
  • Gewicht:
  • 77 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von An A to Z of Cooking Vegetable Side Dishes in the Picayune Creole Manner

This fantastic cookbook contains a broad range of recipes for making vegetarian side dishes prepared in the traditional New Orleans style. These interesting and exciting recipes are perfect for vegetarians, and they will also appeal to those simply looking to broaden their culinary repertoire. Contents include: ¿Artichokes¿, ¿French Artichokes Boiled¿, ¿Puree of Jerusalem Artichokes¿, ¿Fried Artichokes¿, ¿Artichoke Sautés¿, ¿Jerusalem Artichokes Boiled¿, ¿Artichokes á la Vinaigrette¿, ¿Stuffed Artichokes¿, ¿Asparagus¿, ¿Boiled Asparagus¿, ¿Asparagus Vinaigrette Sauce¿, ¿Asparagus Tips with Green Peas¿, ¿Beans¿, etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on vegetarianism.

Kund*innenbewertungen von An A to Z of Cooking Vegetable Side Dishes in the Picayune Creole Manner



Ähnliche Bücher finden
Das Buch An A to Z of Cooking Vegetable Side Dishes in the Picayune Creole Manner ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.