Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Kochbücher

Hier finden Sie eine Auswahl von über Kochbücher spannenden Büchern zum Thema 10.000.
Mehr anzeigen
Filter
Filter
Ordnen nachSortieren Beliebt
  • von René Redzepi & David Zilber
    34,00 €

    The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

  • von Yotam Ottolenghi
    25,00 €

  • - Reflections and Recipes from Omma's Kitchen
    von Joanna Lee Molinaro
    36,00 €

    THE INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER • NAMED ONE OF THE BEST NEW COOKBOOKS OF THE YEAR BY Epicurious • EATER • Stained Page • Infatuation • Spruce Eats • Publisher’s Weekly • Food52 • Toronto StarThe dazzling debut cookbook from Joanne Lee Molinaro, the home cook and spellbinding storyteller behind the online sensation @thekoreanveganJoanne Lee Molinaro has captivated millions of fans with her powerfully moving personal tales of love, family, and food. In her debut cookbook, she shares a collection of her favorite Korean dishes, some traditional and some reimagined, as well as poignant narrative snapshots that have shaped her family history. As Joanne reveals, she’s often asked, “How can you be vegan and Korean?” Korean cooking is, after all, synonymous with fish sauce and barbecue. And although grilled meat is indeed prevalent in some Korean food, the ingredients that filled out bapsangs on Joanne’s table growing up—doenjang (fermented soybean paste), gochujang (chili sauce), dashima (seaweed), and more—are fully plant-based, unbelievably flavorful, and totally Korean. Some of the recipes come straight from her childhood: Jjajangmyun, the rich Korean-Chinese black bean noodles she ate on birthdays, or the humble Gamja Guk, a potato-and-leek soup her father makes. Some pay homage: Chocolate Sweet Potato Cake is an ode to the two foods that saved her mother’s life after she fled North Korea. The Korean Vegan Cookbook is a rich portrait of the immigrant experience with life lessons that are universal. It celebrates how deeply food and the ones we love shape our identity.

  • von Rolf Caviezel
    25,00 €

    Überraschung und Staunen garantiertRolf Caviezel hat mit seinem Einstiegsbuch in die Molekulare Küche ein Grundlagenwerk geschaffen, das dem ganz normalen Hobbykoch ermöglicht, phänomenale Effekte zu erzielen. Unterdessen hat er in unzähligen Schulungen auch Profi s in die Geheimnisse der veränderten Aggregatszustände eingeweiht. Der Clou dabei: Bekannte Speisen lassen uns erstaunt neue Facetten entdecken. An die eigentlichen Rohstoffe, die Lebensmittel, werden dieselben hohen Ansprüche gestellt wie in der klassischen Küche: Frische, hochwertige Naturprodukte, deren Aromen dank verschiedener Texturen optimal zum Ausdruck kommen. Der Effekt für die Sinne ist verblüffend und begeistert jeden Feinschmecker.Aus dem Inhalt:. Einführung Philosophie Texturen und Hilfsmittel Umgang mit flüssigem Stickstoff Geräte und Werkzeuge. Rezepte: Lollis Curry-Lolli Lolli mit Vanillearoma und Limettenduft Brausender Lolli Drops/Caviar Randendotter mit Apfelduft Tomatensalat mit Schokoladeraspel auf Basilikumfilm Airs Kaffee-Air mit violettem Kartoffelpüree und Cantadou-Sellerie-Roulade Suppen Gemüsebrühe mit schwebenden Gemüsewürfelchen Erbsensuppe im Reagenzglas Fleisch, Fisch, Geflügel Lammfleisch, virtuelle Kartoffel, geeiste Olivenöl-Balsamico-Würfel, Brokkoli im Reisblatt Öliges, Süsses, Geräuchertes Vanillierte Olivenölwürfel Heisse Baileys-Eiscreme Aus flüssigem Stickstoff Schoko-Spaghetti Mangocreme mit dampfenden Wasabiklösschen

  • von Stephanie Just
    15,00 €

    Backen macht unglaublich Spaß, besonders dann, wenn eine leistungsstarke Küchenmaschine einige Arbeiten übernimmt. Hefe- und Rührteig, der perfekte Eischnee und Unmengen an Streuseln - die verschiedenen Rühraufsätze der KitchenAid schaffen alles. Durch das Fassungsvermögen der Schüsseln sind auch große Mengen im Nullkommanichts fertig.Dieses Backbuch bietet detailliertes Grundwissen zur technischen Ausstattung und 50 fantastische Rezepte. Egal ob süß, herzhaft, Brötchen oder Schichttorte - hier finden alle Backfans, was ihr Herz begehrt. Der perfekte Begleiter für die beliebte Küchenmaschine!

  • von Yotam Ottolenghi & Ixta Belfrage
    25,00 €

  • von Nadiya Hussain
    19,00 €

    DISCOVER MOUTH-WATERING, TIME-SAVING NEW RECIPES IN NADIYA'S BRAND NEW COOKBOOK, FEATURING ALL THE RECIPES FROM HER HIT NEW TV SERIES'An abundance of refreshingly original ideas. Her recipes are achievable for us all' DAILY EXPRESS________Nadiya's Fast Flavours will bring the excitement back into your daily meals, with all the recipes she cooks on her hit BBC2 programme and more besides.Known for her bold and surprising flavour combinations, Nadiya loves to throw the rulebook out of the window, and is always adding her signature twist to classic recipes. Now she makes it easy for you to do the same, with a host of everyday recipes that are guaranteed to send your taste buds into overdrive, including . . . Brioche Custard French Toast Sweet-And- Sour Prawns with Noodles Squash, Saffron And Grapefruit Soup Blueberry And Fennel Ice Cream Cake Lemon Leg Of Lamb with Jewelled Couscous Coffee-Glazed FocacciaSour, sweet, spicy, zesty, earthy, fruity, herbal - her delicious recipes offer new and innovative ways to pack your meals with flavour, using clever shortcuts, hacks and handy ingredients to put the va-va-voom into your food but without spending hours in the kitchen.________Praise for Nadiya Hussain:'Let Nadiya fill your kitchen with pure joy' Woman & Home'All hail the brilliant Nadiya Hussain' Radio Times 'The queen of Bake Off' Good Housekeeping

  • von Ixta Belfrage
    24,00 €

    'One-in-a-million creativity, Ixta's food is simply outstanding!' Yotam Ottolenghi'This is such a beautiful and joyful book.' Nigella Lawson'Ixta is what we all long for in a cook. Innovative, passionate, exciting and accessible.' Andi Oliver'Ixta has a unique culinary voice, producing food that's bold and intense and audacious. Buckle up. It's quite a ride.' Diana Henry'Ixta is an alchemist with flavour. Thrilling recipes full of life and imagination. I can't wait to cook everything.' Jessie WareEveryday eating with built in wow factor - from the Ottolenghi prot g shaking up the food world. MEZCLA means mix, blend or fusion in Spanish and in her first solo cookbook, Ixta Belfrage - loved for her inventive ingredient combinations - shares her favourite mezcla of flavours. Helpfully divided into quick recipes (for when you need something great on the table, fast) and longer recipes (for when you have time to slow down and savour the process), here are 100 bold, impactful recipes inspired by Italy, Brazil, Mexico and beyond. Creative, colourful and always delicious, this is food for every day and every occasion. Includes quick, flavourful recipes, such as Giant Cheese on Toast with Honey and Urfa Butter and Chicken with Pineapple and 'Nduja, as well as dishes to spend more time over: Chiles Rellenos with Salsa Roja Risotto and Prawn Lasagne with Habanero Oil.

  • - Mastering the Elements of Good Cooking
    von Samin Nosrat
    27,00 €

    A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever.

  • von Rosemarie Zehetgruber
    34,90 €

    GESUND UND GENUSSVOLL SELBSTVERSORGT: FÜLL DEINE VORRATSKAMMER MIT SCHÄTZEN AUS DER NATUR Einfach gut und gesund essen, solange der Vorrat reicht! Füll deine Vorratskammer, wenn es frische Kräuter im Überfluss gibt, die Tomaten im Garten alle gleichzeitig reif werden und das Zucchinibeet überquillt. So hast du stets vorgesorgt und versorgst dich das ganze Jahr über mit gesunden Vitaminen und selbst gemachten Köstlichkeiten.ALLE METHODEN DER VORRATSHALTUNG UND RUND 200 ERPROBTE REZEPTEOb aus dem eigenen Garten, dem Biokistl oder vom Einkauf am Bauernmarkt - was nicht gleich verbraucht und vernascht wird, lässt sich im Handumdrehen in PRAKTISCHEN VORRAT FÜR DIE GANZE FAMILIE verwandeln. Die Ernährungswissenschaftlerin Rosemarie Zehetgruber beschreibt ausführlich die VERSCHIEDENEN METHODEN DES NATÜRLICHEN HALTBARMACHENS, liefert praktische Tipps zur RICHTIGEN LAGERUNG und gibt in ihren BEWÄHRTEN REZEPTEN jede Menge Anregungen für nachhaltiges und saisonales Kochen.DEINER GESUNDHEIT ZULIEBE: SCHONEND KONSERVIEREN UND DIE NÄHRSTOFFE OPTIMAL ERHALTENEinkochen und sterilisieren, einlegen in Öl und Essig, einfrieren, trocknen, entsaften, Milchsäuregärung oder Essig herstellen - die verschiedenen Methoden werden umfassend und praxisnah vorgestellt. Mit den richtigen Methoden und Rezepten für Gemüse, Obst, Nüsse, Pilze, Kräuter und Blüten ist es ein Leichtes, die reiche Ernte aus der Natur rasch und gesund haltbar zu machen. Und dank der SCHONENDEN ZUBEREITUNG bleiben GESCHMACK UND NÄHRSTOFFE erhalten. KÖSTLICHE VORRÄTE ANLEGEN UND ÜBERS JAHR HINWEG GENIESSENSelbst gemachte Marmeladen, Sirupe, Säfte oder Pestos sind nicht nur preiswerter und schmackhafter, sie erleichtern auch den Alltag. So hast du stets gute Zutaten zu Hause, aus denen sich in kurzer Zeit ein gesundes Essen zaubern lässt. Ob Stachelbeerchutney, Melanzani in Honigmarinade, Tomatensugo, Kimchi oder süß-saure Zucchini - die abwechslungsreichen Küchenschätze sind die ideale Basis für viele einfache und schmackhafte Gerichte, die garantiert gelingen. - alle Methoden, um die wertvolle Ernte natürlich haltbar zu machen- einfach umzusetzendes Praxiswissen zum Frischhalten, richtigen Lagern und Haltbarmachen- rund 200 Rezepte zum Einmachen und Einlegen von Gemüse, Obst, Nüssen, Saaten, Pilzen, Kräutern und Blüten- ein praktischer Vorrat, der gesundes Kochen zu Hause einfacher und schneller macht- umfassende Informationen rund um Vorratshaltung, Ernährung und Gesundheit- zahlreiche Tipps und Tricks zum Verarbeiten und Konservieren von Gartenüberschüssen und saisonalen Angeboten- ideale Geschenkideen: für jede Gelegenheit das passende Mitbringsel auf LagerNutze das saisonale Angebot an heimischen Lebensmitteln, um deine Speisekammer mit wertvollen Schätzen aus deiner Küche zu füllen. Gönn dir den Luxus einer gefüllten Vorratskammer und spare bares Geld dabei.**************************************************************************Das sagen Leser*innen:>>Übersichtlich und nicht zu kompliziert! Hier findet man zahlreiche Möglichkeiten und Rezepte, um die Lebensmittel haltbar zu machen. Besonders toll ist eben, dass man das auf natürliche Weise tun kann. Ich kann das Buch nur weiterempfehlen.>Ich dachte immer einkochen und einlegen ist total aufwendig und die Mühe nicht wert. Bis ich das Apfelmus-Rezept ausprobiert habe. Einfacher geht's nicht, und vor allem, wie viel besser es selbst gemacht schmeckt. In Zukunft gibt es viel mehr Selbstgemachtes bei mir!

  • - Classic and Modern Japanese Recipes to Cook at Home
    von Tim Anderson
    23,00 €

    Easy peasy authentic Japanese dishes for home cooks

  • von Ali Güngörmüs
    19,95 €

    In 100 Rezepten rund ums Mittelmeer mit Ali Güngörmüs Schwelgen Sie in herrlichen Mittelmeer-Aromen! Von Frankreich bis nach Marokko, von Spanien bis in die Türkei - mit über 100 mediterranen Rezepten entführt Sie der Sternekoch Ali Güngörmüs auf eine kulinarische Reise rund um das Mittelmeer. Unter dem Motto "Gute Produkte, einfach zubereitet" beweist er, dass Sie auch mit simplen Zutaten und ohne großen Aufwand echte Spitzenküche auf den Tisch bringen können. Für ein einzigartiges Koch- und Essvergnügen! Kreativ mediterran kochen ohne viel Aufwand Das Beste der mediterranen Küche in einem Buch! Der charismatische TV-Koch Ali Güngörmüs verbindet in seinen Rezeptkreationen die besten Aromen und Gewürze der Mediterranen Küche und Inspirationen aus der Türkei, Spanien, Frankreich, Griechenland, Israel und vielen weiteren Ländern zu einem unvergesslichen Geschmackserlebnis. Eines haben die Rezepte immer gemeinsam: Die ausgefallenen Kreationen bestehen alle aus einfachen Zutaten und gelingen garantiert auch Hobbyköchen! . Mediterranes Kochbuch mit über 100 originellen Rezepten: Ob Artischockensuppe mit Minzpesto, Entenbrust auf Linsen-Radicchio-Ragout oder Rosmarin-Grießknödel mit Zimt-Zwetschgen - diese aromatischen Gerichte lassen Ihnen und Ihren Gästen sicher das Wasser im Mund zusammenlaufen. . Minimaler Aufwand & maximaler Geschmack: Die mediterranen Rezepte überzeugen mit simplen und überall erhältlichen Zutaten sowie extravaganten Kombinationen, die für ganz besondere Geschmackserlebnisse sorgen. . So schmeckt es am Mittelmeer: Es warten kreative Rezepte aus Italien, Griechenland, Frankreich, Spanien, aber auch aus der Türkei, Israel oder Marokko auf Sie! Unkomplizierte Gerichte mit Mittelmeerflair aus simplen Zutaten! Holen Sie sich die Küche vom beliebten Spitzenkoch Ali Güngörmüs ganz einfach nach Hause.

  • von Kate Reid
    28,00 €

  • von Taylor O'Halloran
    17,98 €

  • von Joanna Farrow
    14,00 €

    Readers can bake their way through Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry! Packed with 45 recipes and gorgeous, eye-catching photography, this baking cookbook inspired by the films is a must-have for every Harry Potter fan.

  • von Snoop Dogg
    19,00 €

    "You know it's blazin' up in my kitchen. I'm takin' the cookbook game higher with a dipped and whipped collection of my favorite recipes, ya dig?"-Snoop Dogg

  • von Matty Matheson
    26,00 €

    The heavily-anticipated first cookbook from the star of Viceland's Suppertime and Dead Set on Life

  • - Home Style Cookery
    von Matty Matheson
    26,00 €

  • - Better Home Cooking Through Science
    von J. Kenji Lopez-Alt
    38,00 €

    A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

  • - 120 Vegetarian and Vegan recipes from Bangalore to Beijing
    von Meera Sodha
    19,00 €

  • von Gordon Ramsay
    25,00 €

    'My rules are simple. Home cooking has to be easy. It got to be fast. It's got to be delicious. If you think you can't cook amazing food at home, think again. I'm going to prove that however busy you are it's still possible to cook stunning food. These are the only recipes you'll ever need.'GORDON RAMSAY Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking is a collection of over 120 delicious new recipes that are infused with Gordon's expertise and skill gleaned from his years in professional kitchens. Divided into chapters to see you through the whole day from weekday breakfasts through to Saturday night dinners, the book is all about the pleasure of cooking and sharing the very best home-cooked food with family and friends.AS SEEN ON CHANNEL 4

  • von René Redzepi, Mette Søberg & Junichi Takahashi
    62,00 €

  • von Jamie Oliver
    25,00 €

    Create delicious, nutritionally balanced dishes in just 15 minutes with the revolutionary kitchen companion, Jamie's 15-Minute Meals'Far and away the most balanced and exciting everyday cookbook out there' THE TIMES_________Packed with clever, methodical, recipes full of big flavours, Jamie's 15 Minute Meals takes the concept of fast, everyday food to a new level.In this essential collection, Jamie has taken inspiration from all over the world, embracing tastes that we all love and playing on classic chicken, steak, pasta and global street food dishes.You'll be amazed what you can create in just 15 minutes . . .- CHICKEN TIKKA with lentil, spinach and naan salad- GLAZED PORK FILLET with Cajun-style pepper rice- CRAB BOLOGNESE with crunchy fennel salad- MEXICAN TOMATO SOUP with chilli nachos- FALAFEL WRAPS with grilled veg and salsaWhether you're cooking for your family or grabbing a quick bite, Jamie's 15 Minute Meals has the perfect combination of light snacks and hearty meals to satisfy everyone.These are some of the quickest, easiest meals Jamie's ever done, reliable companion for you and your family. In Jamie's extensive collection of internationally loved and trusted cookbooks, this is the one about cooking good food, fast.'Far and away the most balanced and exciting everyday cookbook out there - and if you liked 30-Minute Meals, this will knock your socks off. Jamie should be given the Victoria Cross' The Times

  • - Recipes for Small Gatherings
    von Nathan Williams
    34,00 €

    Kinfolk magazinelaunched to great acclaim and instant buzz in 2011is a quarterly journal about understated, unfussy entertaining. The journal has captured the imagination of readers nationwide, with content and an aesthetic that reflect a desire to go back to simpler times; to take a break from our busy lives; to build a community around a shared sensibility; and to foster the endless and energizing magic that results from sharing a meal with good friends. Now there's The Kinfolk Table, a cookbook from the creators of the magazine, with profiles of 45 tastemakers who are cooking and entertaining in a way that is beautiful, uncomplicated, and inexpensive. Each of these home cooksartisans, bloggers, chefs, writers, bakers, craftershas provided one to three of the recipes they most love to share with others, whether they be simple breakfasts for two, one-pot dinners for six, or a perfectly composed sandwich for a solo picnic.

  • von Rick Stein
    24,00 €

    Real French home cooking with all the recipes from Rick's new BBC Two series. Over fifty years ago Rick Stein first set foot in France.

  •  
    15,00 €

    This well-curated selection of recipes is organised by the rooms at Downton in which the drinks were served and spans everyday sips to party drinks plus hangover helpers and more.

  • von Annie Gray
    24,00 €

    This engaging and historically accurate cookbook presents more than 100 recipes that showcase the intrinsic role of food in the Crawley household and narrative-and bring this exciting gastronomic time to modern kitchens and Downton fans.

  • von Chad Robertson & Elizabeth Prueitt
    29,00 €

    This is a bread baker's handbook, with more than 50 recipes and over 200 step-by-step photographs, instructing how to make master baker Chad Robertson's legendary bread at home.

  • von Rick Stein
    22,98 €

    To accompany the major BBC Two series, Rick Stein s Long Weekends is a mouthwatering collection of over 100 recipes from ten European cities. Rick s recipes are designed to cater for all your weekend meals. For a quick Friday night supper Icelandic breaded lamb chops will do the trick, and Huevos a la Flamenca makes a tasty Saturday brunch. Viennese Tafelspitz is perfect for Sunday lunch, and of course no weekend would be complete without Portuguese custard tarts or Berliner Doughnuts for an afternoon treat. Accompanied by beautiful photography of the food and locations, and complemented by his personal memories and travel tips for each city, Rick will inspire you to re-create the magic of a long weekend in your own home.

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.