Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches

Über Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches

It is divided in two parts: the first section offers an introduction to the European General Food Law with an analysis of EFSA (the European Food Safety Authority) and a description of main features of food safety-related regulations.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783319034331
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 77
  • Veröffentlicht:
  • 22. September 2014
  • Ausgabe:
  • 2014
  • Abmessungen:
  • 155x235x5 mm.
  • Gewicht:
  • 1474 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches

It is divided in two parts: the first section offers an introduction to the European General Food Law with an analysis of EFSA (the European Food Safety Authority) and a description of main features of food safety-related regulations.

Kund*innenbewertungen von Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.