Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Gourmet cuisine from the steam oven

Über Gourmet cuisine from the steam oven

Four Michelin-star chefs take cooking and baking in the steam oven to a whole new level: whether you want succulent roasts, crisp crusts, crunchy fresh vegetables or light and creamy soufflés, Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle and Eckart Witzigmann reveal their best recipes for the BORA X BO flex oven and guarantee top-class culinary indulgence thanks to their creative and diverse flavour combinations. Some of the tantalisingly tempting dishes include duck breast in a ginger crust, crunchy rice rolls on sesame spinach, green tomato gazpacho, vegetable, and chickpea papillotes, lemon cream and Swiss carrot cake.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783833885242
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 312
  • Veröffentlicht:
  • 4. Juni 2022
  • Abmessungen:
  • 234x36x265 mm.
  • Gewicht:
  • 1718 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Gourmet cuisine from the steam oven

Four Michelin-star chefs take cooking and baking in the steam oven to a whole new level: whether you want succulent roasts, crisp crusts, crunchy fresh vegetables or light and creamy soufflés, Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle and Eckart Witzigmann reveal their best recipes for the BORA X BO flex oven and guarantee top-class culinary indulgence thanks to their creative and diverse flavour combinations. Some of the tantalisingly tempting dishes include duck breast in a ginger crust, crunchy rice rolls on sesame spinach, green tomato gazpacho, vegetable, and chickpea papillotes, lemon cream and Swiss carrot cake.

Kund*innenbewertungen von Gourmet cuisine from the steam oven



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Gourmet cuisine from the steam oven ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.