Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks

Über Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks

Published in 1868 by renowned cooking teacher Pierre Blot, this book is a masterwork of French cookery. Blot came to America as a refugee from Napoleonic France, and in 1865, he opened, arguably, the first French cooking school in America.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781429012720
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 488
  • Veröffentlicht:
  • 29. August 2008
  • Abmessungen:
  • 152x29x229 mm.
  • Gewicht:
  • 785 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks

Published in 1868 by renowned cooking teacher Pierre Blot, this book is a masterwork of French cookery. Blot came to America as a refugee from Napoleonic France, and in 1865, he opened, arguably, the first French cooking school in America.

Kund*innenbewertungen von Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.