Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

Über Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138664425
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 272
  • Veröffentlicht:
  • 21. Januar 2016
  • Abmessungen:
  • 156x234x14 mm.
  • Gewicht:
  • 453 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.

Kund*innenbewertungen von Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.