Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Rheological properties of fruits

Rheological properties of fruitsvon Ioana Stanciu Sie sparen 16% des UVP sparen 16%
Über Rheological properties of fruits

The book entitled "Rheological properties of fruits" is structured in 5 chapters. Chapter one is entitled rheological models. The second chapter presents rheological properties of selected fruits and vegetable. The third chapter is entitled impact of total soluble solids on rheological properties. The last two chapters include rheological properties of some fruit spreads and rheological behavior of blueberry.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9786206768098
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 60
  • Veröffentlicht:
  • 16. August 2023
  • Abmessungen:
  • 150x4x220 mm.
  • Gewicht:
  • 107 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Rheological properties of fruits

The book entitled "Rheological properties of fruits" is structured in 5 chapters. Chapter one is entitled rheological models. The second chapter presents rheological properties of selected fruits and vegetable. The third chapter is entitled impact of total soluble solids on rheological properties. The last two chapters include rheological properties of some fruit spreads and rheological behavior of blueberry.

Kund*innenbewertungen von Rheological properties of fruits



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Rheological properties of fruits ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.