Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Cook and Housewife's Manual

- Containing the Most Approved Modern Receipts for Making Soups, Gravies, Sauces, Ragouts, and All Made-Dishes

Über The Cook and Housewife's Manual

Written by a prolific Scottish author, this comprehensive housekeeping guide was first published in 1826. The book contains recipes, cooking advice, instructions for presenting and preserving food, and other domestic hints. This second edition appeared in 1827 and includes a new section on French cookery and 200 extra recipes.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781108053112
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 538
  • Veröffentlicht:
  • 27. Juni 2013
  • Abmessungen:
  • 216x140x35 mm.
  • Gewicht:
  • 704 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von The Cook and Housewife's Manual

Written by a prolific Scottish author, this comprehensive housekeeping guide was first published in 1826. The book contains recipes, cooking advice, instructions for presenting and preserving food, and other domestic hints. This second edition appeared in 1827 and includes a new section on French cookery and 200 extra recipes.

Kund*innenbewertungen von The Cook and Housewife's Manual



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Cook and Housewife's Manual ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.