Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Noma Guide to Fermentation

Über The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781579657185
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 456
  • Veröffentlicht:
  • 16. Oktober 2018
  • Abmessungen:
  • 259x198x46 mm.
  • Gewicht:
  • 1158 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Kund*innenbewertungen von The Noma Guide to Fermentation



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Noma Guide to Fermentation ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.