Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

The Smoked-Foods Cookbook

- How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

von Lue Park
Über The Smoked-Foods Cookbook

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780811719995
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 248
  • Veröffentlicht:
  • 1. Februar 2018
  • Abmessungen:
  • 228x153x21 mm.
  • Gewicht:
  • 384 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von The Smoked-Foods Cookbook

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Kund*innenbewertungen von The Smoked-Foods Cookbook



Ähnliche Bücher finden
Das Buch The Smoked-Foods Cookbook ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.