Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Under Pressure

- Cooking Sous Vide

Über Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781579653514
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 304
  • Veröffentlicht:
  • 17. November 2008
  • Abmessungen:
  • 286x288x31 mm.
  • Gewicht:
  • 2250 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Kund*innenbewertungen von Under Pressure



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Under Pressure ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.