Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Yellow Alkaline Noodles

- Processing Technology and Quality Improvement

Über Yellow Alkaline Noodles

This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. Yellow alkaline noodles specifically are the preferred noodle of Southeast Asia (e.g., China, Indonesia, Malaysia, and Thailand, Japan and Korea) and accounts for ~30% wheat flour consumption in some countries.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783319128641
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 41
  • Veröffentlicht:
  • 24. November 2014
  • Ausgabe:
  • 2015
  • Abmessungen:
  • 235x155x3 mm.
  • Gewicht:
  • 949 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Yellow Alkaline Noodles

This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. Yellow alkaline noodles specifically are the preferred noodle of Southeast Asia (e.g., China, Indonesia, Malaysia, and Thailand, Japan and Korea) and accounts for ~30% wheat flour consumption in some countries.

Kund*innenbewertungen von Yellow Alkaline Noodles



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Yellow Alkaline Noodles ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.