Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Modern Practical Bread Baker

Über Modern Practical Bread Baker

Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781429012539
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 156
  • Veröffentlicht:
  • 25. März 2008
  • Abmessungen:
  • 152x9x229 mm.
  • Gewicht:
  • 237 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Modern Practical Bread Baker

Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.

Kund*innenbewertungen von Modern Practical Bread Baker



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Modern Practical Bread Baker ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.